Om Optikkällaren

KVALITET OCH SERVICE TILL RÄTT PRIS

Vi öppnade vår första butik 2002 i en liten källarlokal bara ett stenkast från Kungsmässan (Kungsbacka), det var härifrån vi fick vårt namn, Optikkällaren.

Idag är vi sju butiker och har sedan dess flyttat upp på markplan, men vårt namn vittnar fortfarande om vår grundidé, nämligen en strävan att alltid tänka kostnadseffektivt.

Vi vill skapa en optikbutik så som vi själva skulle vilja att en optikbutik ska vara!

Här tummar vi inte på kvalitén, men försöker alltid pressa priset. Våra butiker ska ha det bredaste sortiment av glasögonbågar och alltid i varierande prisklasser, Du ska hitta allt från billiga och bra bågar till de senaste mode/märkes bågarna, självklart till bästa möjliga pris.

Men viktigast av allt är Du.

I våra butiker vill vi erbjuda den bästa tänkbara servicen till dig som kund. Det finns nämligen inget vi uppskattar så mycket som nöjda kunder. Och det finns inget vi arbetar hårdare på att skapa. Vi vill att ni ska bli så många som möjligt.

Sedan den 1 januari 2014 har vi gått samman med Glasögonmagasinet som har totalt nio butiker i Skåne, Östergötland, Nyköping och Karlstad. Tillsammans är vi 20 butiker och som kund hos Optikkällaren är du är lika välkommen hos Glasögonmagasinet och vise versa.

Varmt välkommen!

Niklas Karlsson, grundare Optikkällaren

Martin Åberg, VD Glasögonmagasinet & Optikkällaren