Kontaktlinser - Varumärken

Varumärken

Det finns ett enormt utbud av kontaktlinser på marknaden idag. Vi erbjuder i stort sett alla sorter och varumärken. Men vi har valt att fokusera extra på de kontaktlinser som enligt vår erfarenhet fungerar bäst. Vi håller nere priserna genom att ha en stor volym av ett begänsat antal kvalitetslinser. Vissa kan vi leverera till dig omgående, eftersom vi har ett mindre lager i butiken.

Vi har kontaktlinser i olika material. Standardmaterialet ger ett lägre pris, men en något mindre bekväm lins. De moderna silikonlinserna har ett betydligt bättre syregenomsläpp. Det ger dig högre komfort och längre bärtid.

Här är några exempel:

MÅNADSLINSER

Månadslinsen är den vanligaste och mest ekonomiska linstypen. Under normala omständigheter kan du använda samma lins i ungefär en månad. Varje kväll tar du ut och rengör linserna och på morgonen sätter du in dem igen.

ENDAGSLINSER

I takt med att priserna pressas blir endagslinserna mer och mer populära. Som namnet antyder använder du dessa linser under en enda dag. Du kastar dem på kvällen och sätter in helt nya på morgonen. Hygieniskt, lätt och väldigt praktiskt för dig som bara använder linser ibland.

DYGNET-RUNT-LINSER

Tack vare sitt unika material kan du, om allt känns bra, använda dessa linser dygnet runt en hel månad. Ett utmärkt alternativ för dig som vill ha en så smidig vardag som möjligt.

PROGRESSIVA LINSER (MULTIFOKALA)

Denna typ av kontaktlinser korrigerar ålderseende (presbyopi) och finns numera både som endags- och månadslinser. Ålderseende kan även korrigeras med standardlinser, genom en metod som kallas monovision (där ditt dominanta öga korrigeras med avståndsseendet och det icke dominanta ögat för närseende).