Kontaktlinser

Kontaktlinser

När vi säljer kontaktlinser sätter vi dina ögons välbefinnande i första rummet. Det är viktigt att vara noggrann med sitt kontaktlinsbärande. Brister kan leda till allvarliga konsekvenser för dina ögon och ditt seende. Var alltid noga med att följa våra rekommendationer gällande skötsel och kontroller. 

Som kontaktlinskund hos Optikkällaren betalar du 475 kronor för din årliga kontroll. Då ingår fria extrakontroller under hela perioden om något inte känns rätt. 

Har du inte haft kontaktlinser tidigare ska du först beställa en nytillpassning. Då ingår synundersökning, linsutprovning, tillpassning, träning i att hantera linserna och slutligen en provmånad. Allt detta för endast 775 kr. När du och optikern är nöjda med linserna betalar du i framtiden enbart för den vanliga årskontrollen (475 kronor).

Naturligtvis jobbar vi med alla kända varumärken för kontaktlinser. Vi har, som på allt annat, valt att försöka pressa priserna så mycket vi kan. Jämför våra priser med priserna på internet och lägg på eventuell frakt. Du kommer bli förvånad över hur lite det skiljer.